web,tasarım,grafik,adobe,photoshop,cs5,php,asp,türkçe,eğitim
19 Kasım 2011 Cumartesi
Bademli Dondurma tarifi
için Malzemeler :
750 gr ( 3 bardak) süt
225 gr ( 1 bardak) toz şeker
5 gr ( 1 tatlı kaşığı) salep
100 gr ( 1 bardak) tuzsuz kabuklu
badem
Bademli Dondurma
yemeğinin hazırlanışı:
Yukarıdaki ölçülerle kaymaklı dondurma yapın.
Bademleri kaynar suya atıp sonra kabuklarını çıkartarak havanda dövün veya makineden geçirin. Dondurmaya karıştırıp dondurun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder